Gud har en fantastisk plan for ditt liv Vis større

Gud har en fantastisk plan for ditt liv

Nytt produkt

Av Ray Comfort.
Er den vanlige forkynnelsen av evangeliet i tråd med Bibelen?
Et svært radikalt budskap fra en mann som har stor erfaring i evangelisering.
I denne boken går han i rette med den mest populære måten å forkynne evangeliet på i dag ved å lokke ufrelste til Jesus gjennom å starte med Guds kjærlighet, og hvor godt det er å være frelst. Boken avdekker det som ligger bak fasaden på den vidunderlige planen som blir presentert...

Flere detaljer

7 Produkter

145,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

Det virkelige kristenlivet har både prøvelser, fristelser, vanskeligheter og forfølgelser, slik Jesus lovte, og budskapet gjør de nye kristne dårlig skikket til å møte dette og skaper mange frafalne.

Ray Comfort gir oss en livsforvandlende øyeåpner i denne boken, og hjelper oss å forstå evangeliet på en bibelsk måte. Han er en bestselgende forfatter av mange bøker og viser oss hvordan evangeliet må være på linje med livets realiteter og med Guds Ord.

De viktige bibelske prinsippene som han avslører vil tvinge deg til å ta en ny gjennomgang av hvordan du tenker om evangeliet – og den vil lære deg hvordan du skal nå de ikke-troende på den måten Gud hadde tenkt. Alle som bryr seg om de fortapte og deres frelse bør lese denne boken.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: