Handelsbetingelser for Open Air Campaigners Norge

Open Air Campaigners Norge
Hovsveien 8
1831 Askim
TLF: +4790663980
CVR: 992046821

Betaling

Open Air Campaigners Norge mottar online-betalinger med Visa og Mastercard.

Betalingen vil først bli trukket fra din konto når den fysiske varen sendes eller det virtuelle produktet er opprettet, med mindre annet er avtalt eller fremgår av din ordre.

Alle priser i nettbutikken er inkl. 25% moms, men uten porto. Porto beregnes ved utsjekk i forhold til varenes vekt.

Open Air Campaigners Norge benytter en sikker betalingsserver, som krypterer alle opplysninger med SSL-protokoll, hvilket betyr at dine data er sikre og ikke kan leses av uvedkommende. Nettbutikken bruker også SSL-kryptering.

Hvis du av ulike årsaker ikke har mulighet for kortbetaling , kan du sende bestillingen på mail under "Kontakt oss", så sender vi en faktura, som må forhåndsbetales. Det påløper da et ekspedisjonsgebyr på 60 kr.

Levering

Vi ekspederer ordre innenfor 3-5 arbeidsdager. I sommerferien må det forventes opp til 3 ukers ekspedisjonstid. Hvis du trenger varene raskt, gi oss vennligst beskjed. 

Vi sender varer med Posten. 

Angrerett

Det er 14 dagers full returrett på varer kjøpt på hjemmesiden med mindre andet er avtalt eller fremgår av din ordre. 14 dagers-perioden starter fra den dagen ordren er levert.

Du må sende selgeren en entydig beskjedbutikk@oac.no om at du vil benytte angreretten innen 14 dager. Deretter har kunden 14 dager til å sende varen i retur.
Du kan i utgangspunktet pakke ut varen, undersøke den og vurdere dens egenskaper på samme måte som ved et kjøp i en alminnelig fysisk butikk. Varen skal fremstå som ny ved tilbakeleveringen og skal kunne selges videre til en annen kunde. Hvis varen er uskadet, får du pengene i retur ved bruk av angreretten. Returnering skjer på kundens regning..

Unntak
På trylletriks, tryllebøker og trylleDVD'er er det hemmeligheten vi selger. Det er derfor ikke returrett på trylleeffekter hvis emballasjen er brutt. Naturligvis bytter vi hvis det skulle finnes feil i de tilsendte materialene.

Ansvar for varen
Kunden overtar ansvaret for varen når du får den levert. Hvis du angrer på ditt kjøp har du ansvaret for varens tilstand inntil den når retur til selgeren. Det betyr at du må forvente å måtte betale hvis varen blir skadet eller forsvinner før den når frem til selgeren, selv om det ikke er din skyld. Hvis en vare returneres, skal den være i samme stand og mengde som da du mottok den.

Reklamasjonsrett

Iflg. kjøpsloven er det 24 måneders reklamasjonsrett på varer. Dette gjelder også hvis du oppdager at varen mangler funksjoner, eller om utstyret er annerledes enn det du ble lovet eller kunne forvente da du kjøpte den. Reklamasjonsretten gjelder naturligvis ikke ved slitasje, og ved bevisst eller ubevisst overbelastning.

Det er kundens plikt å undersøke varer for eventuelle feil og mangler. Feil og mangler skal meldes til OAC i rimelig tid etter mottak av varen. Her anses maks to måneder som rimelig tid, med mindre annet er avtalt.

Open Air Campaigners Norge dekker returomkostningene i rimelig omfang.

Ved returnering kontaktes:

Open Air Campaigners Norge
Hovsveien 8
1831 Askim
TLF: +4790663980
Epost: butikk@oac.no