Kjøpsbetingelser

Nettbutikken drives av Open Air Campaigners Norge. Vi har mer enn 10 års erfaring med å arbeide med visuelle hjelpemidler og illustrasjoner i forkynnelsen av evangeliet.

I nettbutikken kan du kjøpe spennende hjelpemidler som du kan bruke som illustrasjoner i forkynnelsen av evangeliet - og som vil hjelpe deg med å holde på konsentrasjonen hos tilhørerne dine.

Overskuddet fra nettbutikken går til vårt evangeliseringsarbeid.

Kontakt oss gjerne med spørsmål:

Open Air Campaigners Norge
Hovsveien 20 A
1831 Askim

Tlf: 906 63 980

Organisasjonsnummer: 992 046 821

Send oss en beskjed ved å klikke på "Kontakt oss" øverst på siden.

Betaling

Varene forhåndsbetales

Alle priser er inkl. 25% moms, men uten porto. Porto beregnes i Nettbutikken i forhold til varenes vekt.

1) Betaling med VISA/MasterCard eller PayPal. Dette skjer i et nytt vindu (PayPal) med en sikker forbindelse.

2) Hvis du av ulike årsaker ikke har mulighet til å betale via PayPal, kan du sende bestillingen på mail under "Kontakt oss", så sender vi en faktura, som må forhåndsbetales. Det påløper da et ekspedisjonsgebyr på 60 kr.

Levering

Vi ekspederer ordre innenfor 4-5 arbeidsdager. I sommerferien må det forventes opp til 2 ukers ekspedisjonstid. Hvis du trenger varene raskt, gi oss vennligst beskjed. 

Vi sender varer med Posten. 

Angring, reklamasjon, ansvar

Flg. regler gjelder jf. den nye E-handelslov (fra 13. juni 2014):

Angrerett
Det er ikke nok bare å returnere varen eller unnlate å hente den på Posten, hvis du har angret på ditt kjøp. Du skal sende selgeren en entydig beskjed (via angreskjema, e-post eller brev) om at du vil benytte angreretten innen 14 dager. Deretter har kunden 14 dager til å sende varen i retur.
Du kan i utgangspunktet pakke ut varen, undersøke den og vurdere dens egenskaper på samme måte som ved et kjøp i en alminnelig fysisk butikk. Varen skal fremstå som ny ved tilbakeleveringen og skal kunne selges videre til en annen kunde. Hvis varen er uskadet, får du pengene i retur ved bruk av angreretten. Returnering skjer på kundens regning.

Unntak
På trylletriks, tryllebøker og trylleDVD'er er det hemmeligheten vi selger. Det er derfor ikke returrett på trylleeffekter hvis emballasjen er brutt. Naturligvis bytter vi hvis det skulle finnes feil i de tilsendte materialene.

Ansvar for varen
Kunden overtar ansvaret for varen når du får den levert. Hvis du angrer på ditt kjøp har du ansvaret for varens tilstand inntil den når retur til selgeren. Det betyr at du må forvente å måtte betale hvis varen blir skadet eller forsvinner før den når frem til selgeren, selv om det ikke er din skyld. Hvis en vare returneres, skal den være i samme stand og mengde som da du mottok den.

Reklamasjonsrett
Iflg. kjøpsloven er det 24 måneders reklamasjonsrett på varer. Dette gjelder også hvis du oppdager at varen mangler funksjoner, eller om utstyret er annerledes enn det du ble lovet eller kunne forvente da du kjøpte den. Reklamasjonsretten gjelder naturligvis ikke ved slitasje, og ved bevisst eller ubevisst overbelastning.

Det er kundens plikt å undersøke varer for eventuelle feil og mangler. Feil og mangler skal meldes til OAC.