Skyldig eller uskyldig (50 stk)

Nytt produkt

Dette produkter er ikke lenger på lager

0,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

En veldig flott traktat som forteller kjernen i evangeliet på en spennende og relevant måte. Egner seg til utdeling til mannen på gaten, i bussen eller i postkasser. Flere tusen er allerede delt ut!
Traktaten har flott layout og er i A5/A6-format. Det er plass til kontaktinformasjon på baksiden.
Så lenge vi har tilbud om gratis flyers, vil det være en kvote på 500 flyers per type per ordre, max 4 ordre i året.
Forsidetekst: Skyldig eller uskyldig

Les teksten her:

Råkjøreren
En ung mann blir tatt for råkjøring og må møte opp i retten. Mannen vet godt at det kan bli en dyr affære, og han tenker på kontoen som allerede er i minus. Mens han sitter i retten, oppdager han at dommeren er hans egen onkel.
Den unge mannen regner med en rask frifinnelse, det er jo tross alt onkelen hans som er dommer. Men han blir idømt en stor og sviende bot.
Etter at dommen har falt, går onkelen bort til ham og skriver ut en sjekk på hele beløpet. Dommeren betaler dermed hele boten selv. På den måten blir loven håndhevet, samtidig som dommeren viser både rettferdighet og kjærlighet.

I rettssalen
Du tenker kanskje: Hva har dette med meg å gjøre? Faktisk er du i samme situasjon som den unge mannen. Forestill deg en rettssal hvor det er du som sitter foran dommeren.
Dommeren er Gud. Loven du skal ha brutt er de 10 bud: Du skal ikke lyve, stjele, baksnakke, misunne osv.
Er du skyldig eller uskyldig? (Nei, det hjelper ikke at du selv synes du har vært en god person.)

Skyldig eller uskyldig?
I Bibelen sier Gud til oss: «Alle har syndet». Og: «syndens lønn er døden». Straffen for vår synd er at vi må dø. Det er ikke bare en fysisk død, men en evig atskillelse fra Gud. En evig tilstand i helvete. Det er vår håpløse situasjon!
Husker du hva onkelen gjorde? Han betalte boten selv. Det samme har Gud gjort for deg og meg. Gud kom ned til jorden i personen Jesus for å ta vår straff.
Vi ble dømt skyldige, men Gud betalte selv ved at Jesus døde på korset. Gud er en rettferdig og kjærlig dommer.
Det er ditt valg om du vil la Jesus betale straffen din. Han sier: «Den som hører mitt ord og tror på ham som har sendt meg, har evig liv og kommer ikke for dommen, men er gått over fra døden til livet.» Du kan be Jesus bli Herre i livet ditt. Da går du fra å være skyldig til uskyldig i Guds øyne.
Det er Guds største ønske for deg! Men det er du som må ta valget! «For så høyt har Gud elsket verden, at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.»
Lurer du på noe? Du er velkommen til å ta kontakt!

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: