Ny Snill eller slem? Vis større

Snill eller slem?

Nytt produkt

Gratis jule-flyer!

Vi har trykket opp en ny flyer til utdeling i juletiden. Med utgangspunkt i julenissens spørsmål, om du har vært snill nok til å få julegaver, og med utforming som en 1000-kroneseddel, stiller den 1000 kr-spørsmålet: Kommer du til himmelen den dagen du dør?

Den forklarer evangeliet og at du kan få oppleve ekte julefred. Avslutter med Joh. 3,16.
En relevant flyer som er lett å dele ut nå før jul, eller til distribusjon i postkasser.

(Maks. 2000 stk per bestilling)

Flere detaljer

90 Produkter

0,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

Snill eller slem?

Har du gjort deg fortjent til å få julegaver i år?

 

Bakside:

Tusenkronersspørsmålet: Kommer du til himmelen den dagen du dør?

Har du alltid vært snill? Aldri vært egoistisk, utro, misunnelig, aldri løyet, baksnakket, eller stjålet?
Hvis det bare er de snille som får gaver, blir det neppe mye under juletreet. I Bibelen står det at vi alle har syndet, noe som betyr at vi ikke er gode nok til å få komme til himmelen. Straffen vil være evig fortapelse i det som kalles helvete. Selv om Gud er rettferdig, vil han ikke at noen skal gå fortapt. Derfor satte han i gang en redningsaksjon ved å sende Jesus til jorden. Jesus kom for å frelse sitt folk fra deres synder. Jesus tok straffen for alt det gale vi har gjort ved å gå i døden, men han overvant døden ved å stå opp igjen. Det betyr at hvis du vender om, ber om tilgivelse og lar Jesus bli Herre i livet ditt, kan du få komme til himmelen. Dette er Guds julegave, som ingen kan gjøre seg fortjent til. Du må bare ta imot den i tro, og da kan du få kjenne på ekte julefred og få evig liv. Les i Bibelen daglig og praktiser det du leser.

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Johannes 3,16

Se mer på: www.oac.no/TRO

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: